mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Happy 2015!

2014 zit er bijna op.  Ik kijk er met veel plezier op terug. Het was een jaar vol nieuwe sprongen in het duister met vallen en opstaan. Ik heb geleerd dat je nooit te oude bent om te leren.  Ik heb veel leuke mensen leren kennen, nieuwe uitdagingen zoals oa. Mum Of The World.  Er staan nog vele nieuwe projectjes en ideetjes klaar voor mijn mamablog.  Ik steek hier zoveel tijd en liefde in en hoop jullie dan ook veel tips en inspiratie mee te geven.  Mama zijn is het mooiste wat er is.  Geniet ervan! Mijn kleinste man Henri-Constant groeit als kool en geeft mij zoveel leuke energie.  Mijn oudste zoon is een mooie lieve jonge man aan het worden waar ik op kan rekenen.  Wij 2 zullen altijd die speciale mama & zoon band hebben.  Ik beloof plechtig in 2015 wat meer tijd voor hem vrij te maken en terug samen wat te gaan reizen, net zoals vroeger.  Dat mist hij wel sinds de kleinste erbij is gekomen. ;-) Mijn "plusdochter" helpt mijn super goed met kleine Henri en daar ben ik haar dankbaar voor.  Ik ben gezegend dat ik de dingen in mijn leven kan en mag doen die ik graag doe.  Ik dank jullie allemaal dat jullie zoveel leuke feedback geven op mijn blog en werk.  Thx! Ook een dikke merci aan de merken en projecten waar ik dit jaar mee mocht samenwerken.  Ik wens jullie allemaal een super, gezond en succesvol 2015 toe, waarin love & happines centraal staat.  Ik deel graag enkele foto's van het afgelopen jaar dat mij gelukkig hebben gemaakt. Veel plezier vanavond wat jullie ook gaan doen.  Wees voorzichtig en geniet.  Laat het negatieve achter in 2014 en neem het positieve mee naar 2015!

Mijn zonen.

IMG_1403 IMG_1201

IMG_1595 IMG_0626

Mijn Werk: www.grietvanhees.com

01 (24) 01 (332)

IMG_5906 IMG_2677

Mijn vrienden

IMG_1354 IMG_4297

Mijn man 

IMG_2164 IMG_0938

Love Mum Griet

 

Stijlvol op de skipiste

Luxury Hotels - spa - gastronomie @ St-Anton

0