mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Stijlvol op de skipiste

Sinds enkele weken is het serieus aan het sneeuwen in de bergen.  Ik ben zelf net terug van een weekje winter wonderland en het was zalig.  Het weer was een beetje minder de eerste dagen maar de de laatste dagen kwam de zon er goed door.  Maar hoe trotseer je stijlvol de skipiste?  Trends deze winter zijn veel metallic, zwart en wit.  Met deze kleuren kan je best de komende winters nog de piste stijlvol afskiën.  Ik heb jullie enkele leuke voorbeelden bij elkaar gezocht.  Zorg ervoor dat je een goede basis skibroek hebt.  Deze kan je dan blijven afwisselen met bv. een nieuwe ski jas. Deze winter zijn donsjassen heel populair.  Ze houden je ook nog eens goed warm.  Tijdens je zwangerschap kan je beter het skiën achterwegen laten, maar meer genieten van een welverdiende spa of een gezonde wandeling. Zorg er wel voor dat je voldoende water drinkt.  De lucht is erg droog in de bergen en je droogt sneller uit.  Vergeet niet dat je voor 2 moet drinken ;-) Zorg er ook voor dat je goede schoenen bij hebt die je een stevige grip geven.  Je wil natuurlijk ten alle vermijden dat je onderuit gaat.  Morgen meer ski trends voor fashion mums. 20150102-5

 

Love mum Griet

Sales!!!!

Happy 2015!

0