mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Sales!!!!

Vandaag is het weer zover. De solden gaan van start. Hoe overleef je ze en op wat moet je letten?Ga je solden shoppen voor jezelf of je kids? Voorbereiding is de sleutel tot alles. Ik ben persoonlijk een grote fan van solden shoppen vanuit mijn zetel. Geen drukte, geen stress en geen zoektocht naar parking ;-)

solden

Hier zijn mijn tips als je gaat solden shoppen voor jezelf en je kids.

1.  Stippel een route uit met winkels die je zeker wil bezoeken. 2.  Laat je kids thuis maar vergeet hun maten niet. Kinderen groeien als kool. Ga je nog shoppen voor deze winter of wil je er volgende winter ook nog plezier aan beleven? Neem dan 1 maatje grote. Voor baby's tel je de maanden uit. 3.  Maak een lijstje wat je allemaal nodig hebt. Goede basics zijn belangrijk. Ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. 4.  Koop alleen de stuks die je goed passen. Net te klein of te groot is een NO GO!  Wees kieskeurig. 5.  Draag gemakkelijke schoenen en kleding, zodat je je gemakkelijk kan omkleden voor een spiegel in de winkel ipv uren aanschuiven voor een pashokje. 6.  Doe research, ga op voorhand al eens een kijkje nemen. Ook met je kinderen. Laat ze die schoenen passen & kleding. Noteer in je gsm de maten van de merken want die kunnen soms ook verschillen. 7.  Stel je budget op voorhand op en probeer je hier aan te houden. 8.  Kijk de dag voor de solden nog eens in je garderobe, mix & match en maak plaats. Alles zit dan nog fris in je geheugen om de dag nadien geen impulsieve aankopen te doen.  Of bv. dat truitje terug aan te kopen dat achteraan in de kast hing.

Mijn favoriete shops

Billion Dollar Babes.  Deze doen normaal nooit geen solden, maar deze keer wel.  Ben je opzoek naar enkele goede basics? Hier moet je zijn.  Ook voor zwangere mums!  Zeker een MUST DO! Oudaan 31 & 32 te Antwerpen.

Verso Opzoek naar een luxury fashion item?  Hier moet je zeker een kijkje komen nemen. Lange Gasthuisstraat 11 te Antwerpen

Blue c'est gris Vlanderenstraat 98 te Gent

Nikkie: Korte Gasthuisstraat 15 te Antwerpen

For Stars Kindershopparadijs met tal van merken.  Van 2 tot 16 jaar.  Sint Truidersteenweg 319 te Hasselt

2X kadet Maastrichterstraat 38 te Hasselt

Wil je liever niet de deur uit en in die drukte rondlopen en net zoals mij gemakkelijk vanuit je zetel shoppen?  Neem dan zeker eens een kijkje op mijn favoriete webshops

Kids: www.loulouis.com - www.smallable.com - www.childsplayclothing.co.uk - www.zara.com - www.enlasnubes.nl - www.mockies.nl

Mums: www.zara.com - www.net-a-porter.com - www.asos.com - www.topshop.com - www.nikkie.com

Veel plezier,

Love mum Griet

 

 

 

Stijlvol op de skipiste

0