mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Zwangerschapsstyling must haves Deel 4

Ik toon jullie graag met handige filmpjes de must haves in je zwangerschapsgarderobe.  We hebben ondertussen de zwangerschapslingerie, jeans en tops besproken.  Vandaag is het de buurt aan de legging en schoenen. Leggings

Een kwaliteitsvolle stevige en mooie legging is ook één van die dingen die je zeker moet in huis halen. Koop hem met hoge taille zodat je buik hier helemaal inpast. Zorg ervoor dat hij mooi onder je enkels eindigt dit verlengt je been. Draag hem met stoere boots, een tof hakje of een stijlvolle ballerina. Heb je van jezelf reeds stevige onderbenen, vermijd dan zware stoffen of te zware prints. Dit geeft optisch een zwaardere look. Er bestaan verschillende zwangerschapsmerken die hier een uitgebreide keuze in hebben. Mijn ultieme legging was ook hier weer die van Billion Dollar Babes.

 TIP!

Lichaamsbeweging is zeer belangrijk.  Probeer dit toch zoveel mogelijk te doen tot je laatste dagen van je zwangerschap.  Het is goed voor je spieren maar ook je bloedsomloop.  Het voorkomt ook zware benen of vochtophoping.   Veters knopen, trappen lopen worden met die dikke buik in de weg, opeens topsport. Probeer zoveel mogelijk te wandelen, zoveel mogelijk in de buitenlucht. Het is ook goed voor je geest. Als je een leuk en ontspannende beweging zoekt om toch actief te blijven denk dan eens aan yoga. Dit is zowat de enige sport die je tijdens je zwangerschap mag blijven boefenenen mits aangepaste oefeningen naar het einde toe.  Yoga focust op de ademhaling.  Ook tijdens de bevalling kan je dan hier op terugvallen. Ook na je zwangerschap kan dit je rust geven.  Na je zwangerschap kan je ook aan BABYFITNESS doen. Wat? Ja fitness met je baby.  Je combineert spelen met je baby met een paar oegeningen.  Je baby is hier het gewicht. Ze vinden het nog leuk ook.  Naarmate je baby ouder wordt ontwikkelen je spieren zich terug.  Op You Tube kan je hier verschillende filmpjes van terug vinden. Wel opletten dat je je baby niet laat vallen maar dat zal wel niet want het zijn geen moeilijke of zware oefeningen. ;-)

Platte schoenen

Het is tijd dat je die stihlethous even op rust zet in je kast. Een stijlvol hakje tijdens je zwangerschap is een uitdaging van formaat om dit heel de dag vol te houden. Investeer daarom in een stijlvolle platte schoen. Een mooie ballerina of een andere fashiontrend die super comfi zit maar toch mooi en vrouwelijk oogt. Dit kan van enkelbotje tot stoere boots. Maar AUB draag geen crocs of andere vrouw onvriendelijke schoenen. Deze schoenen stralen vooral uit: Negeer mij aub!

Stop die platte schoen in je handtas zodat je steeds kan wisselen indien nodig. Houd er ook rekening mee dat je voeten in de zomer of gewoon na lang wandelen of rechtstaan sneller zwellen. Hier moet jezelf  kijken of een half maatje mss niet wat beter zit. Dit is niet bij iedereen nodig. Niet iedereen heeft last van vocht of voeten die zwellen.

Vermijd ook teveel veters of frullen. Naar maten de zwangerschap zal vorderen kan dit plots de zwaartste opdracht uit je leven worden.

https://www.youtube.com/watch?v=qDOiqlLHoU0

 

Love mum Griet

Boy rooms #pinspiration

0