mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Hier is mijn eerste kinderkamer interieur blog van het nieuwe jaar.  Zoals jullie weten zijn Scandinavisch designs erg HOT! Dit vertaald zich zeker in de kinderkamers.  Zwart en wit zijn meer dan "in"! Ik kan er uren naar opzoek gaan zonder erop uitgekeken te zijn. Maar wat houd het nu precies in? Scandinavisch stijl is vooral minimalistisch en natuurlijke materialen.  Maar nu is Zwart-wit  een echte hipe. Witte muren afgewerkt met de populaire zwarte muurstickers. Maar hoe creëer jezelf een kinderkamer in deze stijl?Ik toon jullie enkele leuke voorbeelden die ik heb gevonden op oa. #pinterest  Dit zijn mijn favoriete boy rooms van deze maand.

Muurstickers en accessoires kan je oa vinden bij www.juneandjulian.com -  www.enlasnubes.nl - www.smallable.com

20150105-5

 

Love Mum Griet

Lifestyle: Kleuren met Henri-Constant

Zwangerschapsstyling must haves Deel 4

0