mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Kleuren met Henri-Constant

Henri-Constant heeft een nieuwe hobby.  Kleuren.  Niet met kleurtjes maar met stiften.  Goed gek, hoor ik jullie denken.  Ja en neen.  Hij drukte de potloden steeds stuks en tekende op de muren en houten vloer.  Moeilijk te verwijderen soms.  Dus ben ik opzoek gegaan naar een alternatief.  En ik heb het gevonden.  Kleuterstiften!  Gemakkelijk afwasbaar en uitwasbaar.  Oké, je kan er best wel bij blijven zitten want die kleine picasso's durven wel echt overal te gaan kleuren.  Maar mist hij het papiertje,  moet ik er maar even met een natte doek over gaan en alles is weg.  Nu kan mijn kleine kunstenaar lekker  zijn boerderijdieren verder inkleuren. Wist je dat:

Kinderen van 12 tot 18 maanden zoals HC doorgaans van, gekleurde fantasie popjes, muziek, liedjes, eerste verhaaltjes, keukentjes, auto's enz. houden?  Kinderen tussen de 12 en 18 maanden beginnen met het spreken van hun eerste woordjes.   Non-verbale communicatie gebruiken ze ook regelmatig, zoals zwaaien, wijzen en ergens naar toe trekken.  Hoe leer je je peuter kleuren herkennen?  Je kan bv tijdens het eten of spelen er kleuren bij brengen.  Bv rode appel, oranje appelsien, banaan is geel enz. Zoek kleuren in alledaagse dingen en maak er een spel van.  Bv. kleuren aanwijzen in de woonkamer of buitenhuis tijdens een wandeling.  De lucht is blauw of in België grijs ;-) Je kan al zien aan de hand hoe ze hun potloodjes vasthouden of ze voorkeurshand links of rechts is.  Er zijn meer linkshandige jongens als meisjes.  HC zijn voorkeurshand is rechts.

kleuren2

kleuren1

 

kleuren3

kleuren4

 

Love mum Griet

Copy the look: Kate Middleton

Boy rooms #pinspiration

0