mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


  Dat Kate Middleton een stijlvolle vrouw is weet iedereen.  Ook tijdens haar zwangerschap weet ze perfect hoe ze er stijlvol en elegant kan blijven uitzien.  Haar geheim is de wrapdress of wikkeljurk. Een must have voor elke zwangere vrouw.

20150108-5

 

www.net-a-porter.com  - www.zalando.be/zwangerschapsmode/

Love Mum Griet

Lifestyle: MR. Potty vs HC

Lifestyle: Kleuren met Henri-Constant

0