mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion 1 rok 3 looks

Het weer laat het nog niet meteen toe, maar de SS15 pre collecties beginnen hier en daar al te verschijnen.  Mijn eerste indruk is positief.  Leuke kleuren en toffe prints.  Ik heb 1 leuke rok gevonden.  1 rok 3 looks.  Van casual tot avond. Het geheim van slim shoppen is en blijft combineren en goed onthouden wat je reeds in je kast hebt hangen. Misschien kan je al fijn wegdromen bij de gedachten aan de eerste lentestralen in deze nieuwe collecties ;-) 20150110-5

1. Sweatshirt: Marc by Marc Jacobs 325,-  2. Sweater V-Neck: Equipment 315,-  3. Clutch: Victoria Beckham 685,-  4. Hemd: by Malene Birger 325,-  5. Schoenen: Giuseppe Zanotti 560,-  6. Rok: CLU 318,17,-  7. Clutch: Jil Sander 340,-

Love Mum Griet

Handgemaakte schoentjes: Mockies

Lifestyle: MR. Potty vs HC

0