mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Handgemaakte schoentjes: Mockies

Weet je waar ik gek op ben?!  Op originele en handgemaakte spullen.  Recent heb ik een leuk label ontdekt dat perfect in het profiel past.  Mockies is een Nederlands label, volledig handgemaakt en uit echt leer.  Het is een klein label met grote troeven.  Mockies is voor kleintjes van 0 tot 24 maand, zowel voor jongens als meisjes.  Het zit gemakkelijk en oogt leuk.  Henri-Constant en ik zijn grote fans.  Ik laat jullie graag van tijd tot tijd in onze garderobe kijken.  Mockies is sinds HC een kleine baby was een vaste waarde.  Nog enkele maanden en dan moet ik jammer maar helaas ook dit hoofdstuk afsluiten. Over enkele maanden is HC 2 jaar en dan stopt het bij Mockies.  Dus geniet ervan als ze nog mini zijn ;-) meer info: www.mockies.nl

mockies4

mockies

mockies-blackmockies-black

mockies2

 

HC shoes: 42,95,-  Bedovertrek: Ikea

Love Mum Griet

Copy the look: Jessica Alba & Honor

Fashion 1 rok 3 looks

0