mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Wind en regen zijn vandaag de ingrediënten  van de dag.  Dus laten we die rolkraagtrui maar bovenhalen.  De Rolkraagtrui of turtleneck is een echte must have in je garderobe.  Zowel in de dagdagelijkse styling als tijdens je zwangerschap.  Je hebt verschillende stijlen.  Van oversized tot korte rolkraagtruitjes of de gewone klassieke rolkraagtrui.  Als je nu nog solden shopping aan het doen bent via de webshops kan je hier en daar een masterpiece op de kop slaan.  Mijn voorkeur gaat uit naar een gezellige oversized model.  De rolkraagtrui is vrouwelijk en stoer tegelijk.  Je kan deze combineren op een jeans, leuke kokerrok, lederen broek, sportieve of klassieke broek. Werk je geheel al met een leuke accessoires zoals een bril, handtas en pumps of boots.  

20150112-5

 

Love Mum Griet

Voeding tijdens je zwangerschap Deel 1

Copy the look: Jessica Alba & Honor

0