mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Label Love! Trussardi Junior

My cup of tea ... Soms zijn er van die labels waar je meteen een crush op hebt.  Trussardi Junior is er zo eentje.  Trussardi submerk van het merk Trussardi.  Deze kledinglijn is ontworpen voor kinderen van 0-14 jaar.  Trussardi Junior biedt drie lijnen : mode , vrijetijdskleding en sportkleding . Trussardi staat bekend voor zijn perfecte pasvorm.  Zoals vele Italiaanse labels staat Trussardi voor elegantie , perfect design en exclusieve afwerking.  Sinds kort is Trussardi een echte Must have voor de klassiek, sportieve kindergarderobe.  Dit leuke label zal in het najaar verkrijgbaar zijn in verschillende kinderwinkels in België en Nederland. Trussardi3

Trussardi

Love mum Griet

 

 

Interior: Papieren opbergzakken voor kids

Voeding tijdens je zwangerschap Deel 2

0