mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior: Papieren opbergzakken voor kids

De lente staat voor de deur en mijn opruimkriebels komen weer naar boven.  Je ruimt alles op en nog geen 2 minuten later ligt alles weer overhoop!  Je huis staat vol met manden en dozen en toch blijft alles maar rondslingeren.   Ik ben altijd opzoek naar leuke interieur spullen voor de kinderen hun kamer.  Origineel en simpel.  Een echte trend zijn deze papieren opbergzakken.  Zo schattig en handig.  Ze zijn stevig en staan echt veel leuk in huis.  Ik heb mijzelf recent een paar zakken aangeschaft, maar ik toon jullie graag waar je nog andere modellen kan terugvinden.  Ik heb mij opbergzakken gevonden bij Oui in Hasselt en ze kosten 15,- stuk.  Super leuk winkeltje met leuke interieur spullen voor jong en oud.  Neem ook eens een kijkje op mij  favoriete webshops voor leuke interieurspullen. 20150117-5  papierenzak1 papierenzak2 papierenzak3 papierenzak4

 

Slabbetje HC: www.juneandjulian.com  Schoentjes: www.mockies.nl   Slingers www.ellemilla.be

 

Love Mum Griet

Verzorging voor baby's: NAÏF

Label Love! Trussardi Junior

0