mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Verzorging voor baby's: NAÏF

Gespot!! Leuk nieuw verzorgingsproduct voor je baby! Weet je niet waar je de kleinste en dierbaarste in je leven mee moet verwennen?  Het nieuwe baby care merk NAÏF maakt verzachtende en verzorgende producten die de gevoelige babyhuid beschermen. Een babyverzorgingslijn zonder schadelijke of mogelijk irriterende ingrediënten. Meer info neem dan een kijkje op www.naifcare.com

3 babykamer2 Baby-Starter-Kit_v_DiaperCream

 

Love Mum Griet

Voeding tijdens je zwangerschap Deel 3

Interior: Papieren opbergzakken voor kids

0