mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Philosofy: Juweeltjes voor mama & baby

Zoals jullie reeds weten heb ik een zwak voor handgemaakte leuke labels.  Philosofy is een leuk en origineel Belgisch juwelenmerkje.  Accessoires zijn belangrijk in een styling.  Van handtassen tot juwelen.  Ik garandeer jullie dat iedereen hier zijn "ding" in terug kan vinden.  Zoveel leuke funky leuke dingen.  Je kan zelfs kettingen en armbanden laten personaliseren. Philosofy heeft zelfs een mama - baby collectie.  Super cute en aantrekkelijke prijzen!  Je naam van je kleintje stijlvol aan je arm of hals?  Of jullie geboortedata? Alles is mogelijk.  Neem dus zeker een kijkje op 1 van mijn favoriete juwelen webshops: www.philosofy.net  Of neem een kijkje op haar FB pagina, daar staan al de laatste nieuwtjes op!  Er is wel 1 nadeel! Niet goed voor je portemonnee ;-) image image image

 

Love Mum Griet

Zwangerschapstyling: Budgetproof

Voeding tijdens je zwangerschap Deel 3

0