mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Tijdens je zwangerschap is het belangrijk dat je goed in je vel zit.  Het is niet omdat je zwanger bent je plots alleen maar "zwangerschapskleding" moet dragen.  Je kan ook slim shoppen en gaan voor een 2 in 1 look.  Deze look kan je ook effect dragen als je niet zwanger bent en als je zwanger bent.  Dus zelfs na je zwangerschap kan je deze "normale" kleren verder dragen.  Vandaag heb ik voor jullie een "budgetproof" ensemble samengesteld.  Een totale look voor minder dan 140,- en de stuks individueel allemaal onder de 50,- 20150118-5

Love Mum Griet

 

 

 

Blue Monday ... Not for me!

Philosofy: Juweeltjes voor mama & baby

0