mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Een gezonde dagelijkse vitamine boost voor de kleinste!

Een gezonde Rainbow smoothie voor de kleintjes Met deze smoothie maak je zeker indruk bij je kindjes. Het is heel goed om je kinderen smoothies te leren drinken. Je kunt er namelijk van alles in verstoppen. Waardoor ze zo de nodige vitaminen binnen krijgen. Ook kun je er superfoods in doen zoals chlorella, spirulina of hennepzaad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat heb je nodig:

Voor de groene smoothie halve banaan handje spinazie halve avocado 100 ml kokoswater of gewoon water Voor de rode smoothie 50 ml rode bietensap handje blauwbessen paar frambozen 50 ml kokoswater of gewoon water Voor de oranje smoothie 2 wortels 1 schijf ananas halve mango 100 ml sinaasappelsap Bereiding: Maak de smoothies één voor één in de blender. Doe daarna de dikste, de groene in een groot glas. Zet deze voor ongeveer 15 min in de diepvries. Dan doe je rode smoothie er boven op. Zet weer even in de diepvries voor 10 min en als laatste de oranje smoothie. Het is belangrijk dat je begint met de dikste smoothie en eindigt met de dunste smoothie! Zo blijven ze mooi op elkaar liggen. Als ze niet op elkaar blijven liggen dan maak je er met een rietje een mix van, ook leuk!

Smoothie tip van Ellemieke Vermolen.  Meer happy Shake?!  Je kan haar boek bestellen via www.minestrone.be

Gezonde voeding tijdens je zwangerschap: Tussendoortje

Zieke baby's en kleine kinderen = ook de papa's dus ;-)

0