mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Gezonde voeding tijdens je zwangerschap: Tussendoortje

Ellemieke Vermolen staat steenvast achter gezonde snacks.  Ze heeft ondertussen een nieuw boek uit "Happy Shake".  Een boek vol gezonde & heerlijke Shakes.  Speciaal voor "Mum Of The World" stelde ze graag deze gezonde shake samen voor jullie zwangere "mums to be"  Een gezond alternatief als snack. Shake voor zwangere vrouwen.

Je mag als je zwanger bent zeker rauwe groente eten, zorg er alleen voor dat je het goed wast van te voren. Deze shake zit vol vitaminen voor jezelf maar ook voor je kleine spruit! Als je zwanger bent is foliumzuur, vitaminene C en calcium heel belangrijk voor de ontwikkeling.

In deze shake zit het allemaal!

Wat heb je nodig: Flinke hand boerenkool (foliumzuur en calcium) Stukje broccoli (calcium) 1 mango (vitaminen C) 1 kiwi (vitaminen C) 350 ml amandelmelk of kokoswater

Doe alles in de blender en mixen maar.

Je mag als je zwanger bent ook superfoods gebruiken, wel met mate en kleine hoeveelheden.. 2 eetlepels gojibessen 1 theelepel tarwegras 1 eetlepel hennepzaad 1 theelepel spirulina

Kies 1 soort superfood om door je shake te doen.

Wil je meer gezonde shake's als lekker en gezond tussendoortje?

Happy shake Ellemieke’s familie kookboek te bestellen via www.minestrone.be

happy-shake-ellemieke-vermolen

 

Love mum Griet

New in Benelux from FW15 RUFF and Huddle KIDS

Een gezonde dagelijkse vitamine boost voor de kleinste!

0