mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


New in Benelux from FW15 RUFF and Huddle KIDS

Dat clichés wel degelijk werken, bewijst het kindermerk RUFF & HUDDLE. Het Britse merk is in 2012 bedacht door 2 jonge ouders die – hoe cliché - genoeg hadden van de dertien-in-een-dozijn kindercollecties op de markt. Geïnspireerd door trends uit de streetwear en diverse jongerenculturen, slaagde het paar erin om een kindercollectie te lanceren vol speelse, street-coole T-shirts, sweaters, joggingbroeken en jassen die toch nog tot de verbeelding van kids spreken. Om het unieke karakter van het label te vrijwaren, wordt voor de afwerking van de collectie-items steeds de samenwerking aangegaan met hippe, internationale kunstenaars. Ruff & Huddle is bij ons verkrijgbaar vanaf FW15 maar ik geef jullie graag een kleine preview ... Deze stoere collectie is vr boys & girls van 2 tot 12 jaar.  www.ruffandhuddle.co.uk  

20150120-5

 

Love Mum Griet

Celeb kids & mums

Gezonde voeding tijdens je zwangerschap: Tussendoortje

0