mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb kids & mums

Gisteren vierde Victoria Secret model Doutzen Kroes de vierde verjaardag van haar oudste zoon Phyllon.  Doutzen poste gisteren deze super lieve foto op haar instagram profiel met als comment: 4 years ago Phyllon made us parents! So proud on this special day. AdobePhotoshopExpress_2015_01_22_08:40:04

Love mum Griet

Parka mania ...

New in Benelux from FW15 RUFF and Huddle KIDS

0