mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids Fashion label: Iglo & Indi

Het IJslands label: Iglo & Indi is één van mijn favoriete labels. Waarom? Omdat het oa. uit organic katoen is gemaakt en super goed is van kwaliteit. Het is origineel en speels en ze hebben leuke kleurtjes. Ik ben trots dat ik jullie als favoriete 'blogster' een kleine sneak preview mag geven hier bij Mum Of The World van alweer een nieuwe wintercollectie AW15. Ik weet het, het moet nog lente worden maar geef toe: primeurs zijn altijd leuk ;-) AW15 collectie - ' ARCTIC AVONTUREN ' Deze collectie is geïnspireerd op de Artic en alle Artic dieren, prachtige nieuwe gedempte kleuren gemengd met super coole prints. Iglo & Indi's collectie blijft elk seizoen groeien. Hun assortiment kinderkleding bevat nu meer gecertificeerde biologische stukken, breigoed, bovenkleding en een speciale "Holiday" collectie die ideaal is voor meer feestelijke gelegenheden .  En ja hoor, Mum of The World is weer helemaal verkocht ...

tz82kdM9nlIaeFcJaVUigHouinIQyyFuKxIfh1mQOFQ,9L042jQCyVZzTV_qH1m-8ubIomCAUO3BQe0IMjeFTko 4jl6jaQ6L4lA0cNUeNANhIbmBsYJXlK6COW2zHz1g5U,8LQ9gBIezhoy4aLcEiYlcfU74ogdF2Zizg-zCdKEnhg iusZjjLyMFgwwY3-vxYyFUD0U0ynescOo_YcN1lPtFU,45xc5DL0n0WaWD1Gw37sqslke4ZMqQzxuv90PUhJogs,5fU-Q9QOZXYT406vTCKiRrkIOwZYh6_X4jBL0mxvlOw MiiFIjsyLeiH-ErPRwiIDXUbBGzDxvZgyEx7ArsqXzA,uTWDa3Oey84mrJhRWjHIXUxobfkUkv8hKMqo1hKV66s,2AX9kgJrcWpQgYH6gAiwHVl-n5ur6NEZyIETF4WUvas,Z7aybxg873G2Q_5Zs83EugMzigpOVeL66bn5qkFYk8Q 3tpUfofVgRHHk8KeUwHcQfjkaLKQqHN1IhdsuD9A-j0,cUnFheOCtzMCfRwau4Rkxa_-zEjCnqJVVsC4K_EoOoo,9bcwOrAkhyTvqopfsiQR6u11JgivtBsEUISlYaifOiM 9QadFNe6I3iu-znDmvvlTbYw4YWGN8yCsv51ibKcF6A,EldKD3XXMHWjHLt6xi0Xb_8QhZUqNVGwPWHmNXuF0Og,znOGT6e2zBNXA_K02L5gkzYoYsYiSqazn1dAcmqXy5E

www.igloandindi.com

Love mum Griet

 

Sporten tijdens en na je zwangerschap

Parka mania ...

0