mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Parka's zijn een vaste waarde in je garderobe.  Zowel voor volwassenen als bij de kids.  Ook deze SS15 zijn de parka's niet uit het straatbeeld weg te denken. 20150121-5

1. Kids girls: Zara 49,95  2. Parka mum: Zara 89,95  3. Parka mum: H&M 39,99,-  4. Parka kids girls: River Island 67,-  5. Parka mum Topshop 65,- (ook ideaal als je zwanger bent)

image007 image008

NEW collection Pepe Jeans:  eerste is een stoere boys parka en 2de voor de stoere mama

image009

New Collection: Tommy Hilfiger voor de mums

Love mum Griet

Kids Fashion label: Iglo & Indi

Celeb kids & mums

0