mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Sporten tijdens en na je zwangerschap

Sporten tijdens en na je zwangerschap Sporten tijdens je zwangerschap is gezond. Het stimuleert je bloedcirculatie en zuurstofopnamen. Maar naast dat maakt het je ook „sterker”. De aangeraden sportieve inspanning die je mag doen tijdens je zwangerschap is +/- 2,5u per week. De meest aangeraden sporten tijdens je zwangerschap zijn: zwemmen,aqua gym,yoga,fietsen,wandelen ….Wat je vooral moet vermijden zijn contactsporten of bergsporten. Op een grote hoogte moet een zwangere vrouw meer bloedcellen aanmaken om extra zuurstof op te nemen. De kans op flauwvallen is extra groot. Je moet vooral opletten tijdens het sporten dat je voldoende water blijft drinken omdat je meer verbruikt. Luister vooral naar je lichaam. Als je steken krijgt of pijn stop dan onmiddellijk. Als je bent bevallen kan je gerust meteen terug beginnen sporten. Weliswaar rustig opbouwen. Als je een keizersnede hebt gehad wacht je best iets meer dan 6 weken met die buikspieroefeningen. Ze zeggen steeds 9 maanden op en 9 maanden af om terug op je gewicht te komen en je lichaam terug dezelfde vormen heeft ;-) Dus geen nood … Alles komt goed. Als je borstvoeding geeft kan je wel sneller terug op gewicht komen. Het is niet alleen gezonder voor de baby maar ook voor je lichaam. Het heeft zoveel voordelen. Verminderde kans op borstkanker, sneller gewichtsverlies enz. Je moet rekenen dat je ongeveer 6 weken nodig hebt om je ritme te vinden en om je positieve te komen. Er bestaan ook leuke mama - baby work outs. Deze kan je terug vinden op you tube. Er zitten handige en makkelijke oenigen bij je je samen met je baby kan doen. Zo heb je 2 vliegen in 1 klap. Zeker de moeite waard om het op te zoeken. „ Work out mama & baby”.  Ik zou het jullie graag voordoen, maar dat gaat vooral lachen worden ipv te trainen ;-) Ik doe het nu al een tijdje thuis met mijn kleine spruit.  Ik heb eerst een paar lessen thuis genomen, zodat ik wist met wat ik bezig was en of ik het wel juist deed. Overleg sowieso steeds met je arts of je mag sporten indien je complicaties hebt. Natuurlijk kan je ook sporten in stijl. Bij oa. H&M kan je al veel leuke en betaalbare outfits vinden die je ook tijdens je zwangerschap kan dragen. Zorg ervoor dat je een stevig sport BH hebt die alles goed op zijn plaats kan houden. Een goede ondersteunende legging is altijd aangenaam. Zorg er wel voor dat niets te klein zit.

20150122-5

 

1. Sport BH: H&M 24,99,-  2. Shortje: Nike 35,-  3. Fleece: H&M 29,99,-  4. Legging: Nike 110,-  5. Sporttas: Nike  6. Schoenen: Nike 95,-  7. Top: H&M 14,99  8. Legging: H&M 19,99,-  9. Top: Nike 90,-  10. Legging: H&M 19,99,-

Love Mum Griet

Let it snow let it snow ...

Kids Fashion label: Iglo & Indi

0