mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Let it snow let it snow ...

Deze ochtend stond ik op en mijn tuin was één sneeuwtapijt.  Toen mijn 2 boys wakker werden, keken ze vol bewondering naar buiten.  Mama mogen we buitenspelen? Natuurlijk jongens maar wel lekker warm aankleden! Ik heb dan ook maar meteen die dikke warme trui weer boven gehaald ... snow1

snow2

Legging: Zara New collection 10,95  Sweater: GAP

snow3

snow4

Schoentjes: Mockies www.mockies.nl

snow5

snow6

PJ Thibeau: Petit Bateau New collection

snow9

Love Mum Griet

HOTSPOT! The Brunch ...

Sporten tijdens en na je zwangerschap

0