mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb mums & kids

Topmodel Doutzen Kroes (30) is te bewonderen op de NL cover van VOGUE met haar 2 kinderen zoon Phyllon en dochter Myllena Mae.  Doutzen laat weten dat ze haar dochter absoluut niet zal stimuleren om ook model te worden.  Ze hoopt dat haar dochter gaat studeren en voor een ander beroep kiest.  Deze NL Vogue verschijnt op 10/2.  Ik kan niet wachten om al deze prachtige foto's te bewonderen. doutzen

Love Mum Griet

Copy The Look Jessica Biel

Celeb Mums & kids

0