mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Jessica Biel zou zwanger zijn van een meisje.  Haar beginnende buikje staat haar prachtig.  Deze stijlvolle maternity look is comfy maar toch vrouwelijk met een stoer kantje.   Ook Jessica drinkt voldoende water.  FIJI water zie je vooral veel is USA, hier is het nog niet zo bekend.  Fiji water komt uit Fiji, gefilterd door vulkaan steen waardoor dit water veel mineralen bevat.  Tijdens je zwangerschap is water belangrijk.  Je moet oppassen met sterk water.  Dit water kan voor opstopping zorgen tijdens je zwangerschap.  Drink daarom veel zacht water.  

20150123-5

 

1. Jas: Topshop 103,-  2. Bril: Ray-Ban 230,-  3. Muts: The Elder Statesman 275,-  4. Sjaal: The Elder Statesman 240,-  5. Shirt: H&M 9,99,-  6. Shoes: Zara 79,95,-  7. Maternity Jeans: H&M 39,99,-

Gezondheid: De oren en hun ongemakjes

Celeb mums & kids

0