mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Deze winter kan je er niet naast kijken.  De "leather pants" zijn HOT!  Er bestaan ook prachtige imitatie leren broeken en natuurlijk zijn deze ook een pak goedkoper.  Zelfs tijdens je zwangerschap kan je  leather pants dragen.  Oa. Isabella Oliver heeft een mooi exemplaar in haar collectie zitten.  Ik geef jullie "fashionmums" graag een paar ideetjes hoe je deze trendy pants stijlvol kunnen dragen.  Weg met die saaie zwangerschapsfashion! En durf te stralen! ;-) 20150127-5

 

Love mum Griet

Misselijkheid tijdens je zwangerschap

Gezondheid: De oren en hun ongemakjes

0