mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior stylepage : Mint - old rose - gold

Ik heb graag kleur in een kinderkamer.  De trend wit en zwart is prachtig maar geef mij maar hier en daar enkele kleurtjes.  Kleuren stimuleren ook de baby's, maar ook de kleine kleuters houden er van.  Ik ben een persoonlijke fan van oude "vuile" kleuren.  Zoals oa. mint - oud rosé en goud.  Voor mijn zijn dit 3 kleuren die heel mooi samen passen.  Mint en goud kunnen perfect voor de boys en het oude rosé, goud en natuurlijk ook mint voor de meisjes.  Ik heb enkele leuke interieur - decoratie spullen gevonden voor een zachte baby of kleuterkamer.  Wie van jullie mama's is fan van macarons net zoals ik?  Let dan goed op het über schattige poefje nr12!  Ze hebben deze in verschillende pastelkleurtjes! Een super leuk design stuk voor elke leeftijd. 20150129-5kopie

1. Muziekkussen ster: Mouche 39,32,-  2. Poster: I love you ... www.enlasnubes.nl 14,95,-  3. Muurstickers sterren: ferm living 14,95,-  4. Muziekwolkje: www.enlasnubes.nl 22,95,-  5. Kinderbedje: Meegroeimodel OEUF NYC 145,-  6. Tapijt: Ladedahkids 172,-  7. Roton stoel: Bloomingville 329,-  8. Speelgoed kat: Vilac 25,21,-  9. Bambi 57,50,-  10. Opbergmand: Nubodinoz 49,41,-  11. Kussens: Nubodinoz 13,11,- / stuk  12. Macaron poefje: 95,- www.lilgaea.com

Love mum Griet

 

Date Night & Going out

Misselijkheid tijdens je zwangerschap

0