mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Date Night & Going out

Op zaterdagavond ga ik graag een hapje eten.  Ik ben gek op bubbels en good food.  Zelf kook ik enorm graag en daarom probeer ik zoveel mogelijk inspiratie op te doen uit verschillende keukens.  Vandaag heb k zin in een goede Italiaan.  Sinds kort heeft Antwerpen er een nieuwe place to be bij.  CAPRIANI heeft reeds meer dan één restaurant.  De keuken is er goed en de sfeer is super.  Zeker de moeite waard om hier eens langs te gaan.  Een kleedje past hier goed in het concept.  Stijlvol en verfijnd zoals een Italiaanse keuken moet zijn ;-) Veel plezier! www.capriani.be 20150131-5

antwerpen_350x250 turnhout_400x275

 

antwerpen_350x250_2 antwerpen_250x375

 

Love Mum Griet

 

Shakira opnieuw moeder

Interior stylepage : Mint - old rose - gold

0