mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Shakira opnieuw moeder

Shakira is gisteravond terug moeder geworden.  Haar 2de zoontje luistert naad de naam Sasha.  Ze zegt via haar website zeer blij te zijn met de geboorte van haar 2de zoon die omstreeks 21u54 in Barcelona op de wereld kwam. PHOTONEWS_10511650-003

Love mum Griet

 

Special: LOVE EDITIE!

Date Night & Going out

0