mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Love Quotes

   

Mijn favoriete kinderboeken schrijver Roald Dahl had soms leuke quotes.  Deze dagen staan bij Mum of The World in het teken van de "liefde" voor elkaar.

0b170171d08e72b5ed37dba7a8d10422

Fashion: Après ski look

Gezondheid: Tanden poetsen bij baby's en jonge kinderen

0