mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Après ski look

20150106-5  

Over een paar weekjes ga ik weer skiën in Lech met de kids en familie.  Voor mij zal er weinig skiën inzitten mits ik de kleinste spruit mee heb. De 2 oudere kids Thibeau & Laura zie ik af en toe eens voorbij scheuren op de piste. Waarschijnlijk zal er voor mij wel des te meer après ski inzitten ;-) Dit zijn zeker enkele items die ik in mijn reiskoffer steek.

Love mum Griet

 

Fashion news for kids

Love Quotes

0