mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion news for kids

Afgelopen weekend was er een leuke voorstelling van Six Hugs & Rock 'n Roll!  Dit Belgische label heeft internationale allures en is geïnspireerd  door muziek, street art en grafische designs.  Dit vertaalt zich in creatieve prints voor rebelse stoere kids tot 10 jaar.  Ze werken met organisch katoen en gerecycleerde materialen.  Six Hughs & Rock 'n Roll staan voor goede kwaliteit en respect voor de natuur.  Ik geef jullie graag een kleine preview van deze stoere collectie met dat tikkelt meer.  more info: www.sixhughsandrocknroll.be  

schermafbeelding-2015-01-26-om-10-35-15

SHARR_SS15_sweater_skullrebel_45euro

SHARR_SS15_sweatpants_browngrey_38euro

Love Mum Griet

 

 Recept Hartenwafels voor kids

Fashion: Après ski look

0