mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Recept Hartenwafels voor kids

Wat leuk is op een woensdag, in het weekend of op Valentijn zelf zijn hartenwafels bakken voor je kids. (vrienden of collega's).  Het neemt amper tijd in beslag maar de kinderen zijn er zo blij mee.  Een kleine moeite voor een grote glimlach.  We vergeten soms als ouder of grootouder hoe dierbaar deze kleine inspanningen zijn voor de kinderen.  Ik vergeet nooit toen ik een tiener was,  mijn grootvader elke woensdag als ik daar ging paardrijden hij wafels bakte en kreeg ik er een ice tea bij.  Ik mocht geen frisdrank drinken van mijn mama omdat het niet gezond was dus dat was al een feest ! ;-) hihi.  Wat zijn jullie herinneringen?  Geef deze leuke dingen ook door aan jullie kinderen, kleinkinderen, nichtjes en neefjes!  Ze zijn zo snel groot ... Wat heb je nodig

* Hartenwafelbakijzer * 500gr bakmeel * 250gr boter * 250gr witte suiker * 2 zakjes vanillesuiker * 4 eieren * ¾ liter melk

Hoe maak je deze heerlijke wafels klaar: Roer de suiker,vanillesuiker,eieren, melk en het bakmeel door elkaar (hou wat melk achter). Roer er vervolgens de gesmolten boter door. Bak een wafel om te controleren of er nog extra melk aan toegevoegd dient te worden.  Werk af met bloemsuiker.

Ik zou zeggen bakken maar en geniet van al dit lekkers!  Snoep maar lekker mee!  Een keertje zondigen mag ;-)

fd61c3385c2d8146750f60aac06f46f4

Love Mum Griet

Love Quotes day 2

Fashion news for kids

0