mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Niet alleen met Kerst zetten we een boom.  Al een tijdje is de Paastak een vaste waarde maar de Love Tree begint ook meer en meer zijn opmars te maken.  De bedoeling van zo'n family Love Tree is niet alleen decoratief  of  wat kleur te brengen maar om elkaar wat dichter te brengen bij elkaar.  Je kan er misschien leuke en lieve boodschapjes in plaatsen voor je partner & kids.  Je kan het zo gek en spannend maken hoe je dat zelf wil.  Je kan je er bv. spannende opdrachten inhangen voor elkaar om de "love" wat op te spicen.  Natuurlijk dan wel best alleen met kids die nog niet zo goed kunnen lezen ;-)   Maar je kan er  ook leuke boodschapjes inhangen voor de kleintjes of lieve opdrachtjes.  Bv kus je mama vandaag 5x op de neus  of knuffel de hond extra lang.  Zolang het maar met liefde te maken heeft.  Ik heb een paar mooie Love Trees op #Pinterest bij elkaar gezocht zodat jullie dit weekend aan de slag kunnen.  Het is simpel en toch zo leuk! Veel Plezier! 20150205-5

Love Mum Griet

Doutzen Kroes - Vogue

Love Quotes day 2

0