mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Doutzen Kroes - Vogue

Zo zien dus blijkbaar de ochtenden van SuperMum vs Supermodel Doutzen Kroes eruit. Deze maand staat ze in de NL Vogue met prachtige foto's van haar gezin.  Ben je een Doutzen fan, dan is het zeker de moeite waard om deze editie in huis te halen.  Een klein voorsmaakje ... Prachtig gewoon! doutzen vogue

 

Love Mum Griet

Teen Fashion SS15: Laura & Liv Part I

DIY Love Tree

0