mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Love Quotes day 2

Ik denk dat deze quote voor elke mama van tel is.  Ik voel mij toch zo als ik aan mijn kinderen denk.  Het is de mooiste en diepste liefde die je kan voelen.  Hoe groot ze ook worden, ze blijven je baby's die je voor altijd zal beschermen.  Vandaar deze quote vandaag ... 8dab5772a6881acbe1cd01a6701710c6

Love Mum Griet

DIY Love Tree

Recept Hartenwafels voor kids

0