mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


2 Hartsvriendinnen Laura & Liv waren best te vinden voor deze speciale "love editie" voor Mum Of The World.  Laura 11  (rechts) is mijn "plus" dochter en Liv 12 (links) is haar beste vriendin.  Samen tonen ze jullie enkele trends voor tiener meisjes.  De komende dagen volgen nog meer looks.  Goud en jeans zijn een mooie combi.  Deze zomer zijn dit 2 musthaves in een teens garderobe.  Some Gold & jeans is always a good idea! Een ballerina schoentje maakt het geheel braafjes. Een laarsje plots veel stoerder. Lui-Jo heeft een uitgebreide baby en kids collectie voor meisjes.  Dit Italiaans merk draait al jaren mee aan de top en staat gekend voor zijn goede kwaliteit.  www.liujo.com Laura12

f52a4b7761769baa212865746698f36c

Laura11kopie

Liv Rokje: Liu-Jo 75,-  T-shirt: Liu-Jo 80,-  Schoentjes: Florens 123,-

Laura  Short: Miss Grant 103,75,-  T-Shirt: Miss Grant 77,50,-  Jeans vest: Miss Grant  105,-  Boots: Forstars.be

Productie: Griet Vanhees - Styling: Griet Vanhees - Fotograaf: www.frankdejongh.com  Kleding: www.forstars.be

modellen: Laura & Liv

 

Love first sight: IKKS Girls

Doutzen Kroes - Vogue

0