mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Shoes SS15 Wishlist

Ik heb mijn ogen vandaag de kost gegeven.  Mijn zwak punt zijn schoenen en handtassen.  Dus vandaag tijdens het shoppen heb ik veel leuke schoenen gezien die zeker en vast op mijn wishlist komen te staan.  Dit zijn alvast mijn favorietjes ... 20150111-5

Love Mum Griet

 

Maternity styling

Valentijn #Giveaway

0