mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Valentijn #Giveaway

Wie lust er geen glaasje bubbels?  Mijn lievelings champagne is ongetwijfeld Jacquart.  Een heerlijke champagne die de grote merken ver achter zich laat!  Het is de huischampagne van verschillende sterren restaurants en oa het befaamde Hotel Ritz.  Deze champagne is fris en elegant en daarom zonder twijfel ook mijn lievelings champagne.  En speciaal voor Mum Of The World mag ik hier een prachtige box weggeven! jacquart

www.heritage50.be

 

Shoes SS15 Wishlist

Love first sight: IKKS Girls

0