mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb kids

Iets meer dan een weekje oud is de baby van zangeres Shakira & voetballer Gerard Pique.  Sasha is een echt schatje, dat zie je meteen!  Papa Gerard stelde hem trots voor via deze leuke foto. shakira-gerard-pique-sasha-foot-500x514 gerard-pique-newborn-son-500x643

Love Mum Griet

Girls Teen fashion Part II

Maternity styling

0