mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Tijdens je zwangerschap shoppen kan je soms handenvol geld kosten.  Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn.  Met een paar handige tips kan je veel uitsparen.  Mijn probleem was vooral dat ik niet echt mijn stijl kon vinden bij de zwangerschapsafdeling.  Daarom dat ik slim ging shoppen.  Ik kocht kleding dat ik zowel tijdens als na mijn zwangerschap kon dragen.  Bv Tunics - leggings en jersey kleedjes.  Dit werkte ik dan af met leuke cardigans. Als jullie echt hulp nodig hebben tijdens het shoppen of ik kan jullie helpen bij het samenstellen van een zwanerschapsgarderobe, kan je mij steeds inhuren voor styling advies.  More info www.grietvanhees.com 20150208-5

 

 

Love Mum Griet

Celeb kids

Shoes SS15 Wishlist

0