mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Girls Teen fashion Part II

Tijdens deze Valentijns dagen toon ik jullie graag enkele fashion Trends voor Teen girls.  Pastel tinten zijn deze zomer in.  Ook hier kan je de blauwe tinten leuk combineren met jeans, wit, crème en goud.  Liv & Laura zijn beide meisjes die verschillende stijlen aankunnen.  Voor deze BFF Valentijn shoot koos ik voor een dromerige & tijdloze stijl. f66422c707ba0bc0402715987a3e5084

Laura6

fe555ca2705a19f2e78696d5f9b06520

 

 

Laura4

Laura5

Bankje en grijs schapenvacht: Oui - Hasselt  www.oui-shop.be Kleding: For Stars - Hasselt www.forstars.be

Productie: Griet Vanhees - Foto's: Frank Dejongh - Models: Liv & Laura

Love Mum Griet

Food: Koekjes voor Valentijn

Celeb kids

0