mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Food: Koekjes voor Valentijn

Koekjes bakken is "in".  Maar wie er de tijd niet voor heeft of gewoon niet handig is in bakken kan lekkere koekjes laten maken.  Tegenwoordig zijn er tal van huisvrouwen die van hun hobby een waar beroep hebben gemaakt.  Koekjesfeeën zijn er tegenwoordig in overvloed die ware kunstwerkjes toveren.  Voor deze speciale "love" editie is het leuk om je kleintjes, vriendinnen of collega's misschien eens te verrassen met een paar heerlijke koekjes met een extra betekenis.  Altijd leuk tijdens bv. een koffiepauze of gewoon als vieruurtje.  Ik heb voor jullie enkele adresjes bij elkaar gezocht die lekker en prachtige koekjes maken.  Hier een paar voorbeeldjes die je misschien op weg kunnen helpen ... 20150203-5

 

www.hetzoetemagazijntje.be  - www.dekoekjesfee.be -  www.proud2bme.nl - www.dekoekenbakkers.com

Love Mum Griet

Teen girls fashion trends: part III

Girls Teen fashion Part II

0