mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Love page!

Een tijdje geleden had ik een oproep geplaatst via FB - Instagram - Twitter en Mum of the world blog om jullie mij jullie mooiste love foto's met mij te delen. Zoveel liefde, zoveel ontroerende verhalen achter deze prachtige plaatjes.  Ik heb enkele foto's geselecteerd en in een "love page" gegoten.  Dank jullie om mij zoveel leuke foto's te sturen of te taggen via #mumoftheworld   Ook 2 van mijn favoriete celeb mums konden niet ontbreken ;-)  Geniet van elkaar en de mooie momenten samen en koester deze!  Al dit is zo onbetaalbaar! xxx 20150204-5

 

Love mum Griet

Top chef Roger Van Damme Love dessert!

Sexy lingerie die je man zijn hart sneller doet slaan.

0