mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Sexy lingerie die je man zijn hart sneller doet slaan.

Ik zeg altijd, er zijn 3 dingen die je van je man moet krijgen als cadeau en nooit zelf moet kopen.  Lingerie, juwelen en handtassen.  Waarom?  Omdat je dit altijd draagt en het is altijd fijn om net van die speciale ene persoon iets aan te hebben.  Maar soms maak ik graag een uitzondering.  Wat kan je voor je man kopen voor Valentijn?  Niet gemakkelijk als net de feestdagen achter de rug zijn.  Dus koop ik mijzelf een sexy lingerie setje en doe ik dit aan voor "zijn" Valentijn :-)  Zo ben jezelf happy en je man ook :-)  Als je zwanger bent voel je je misschien niet meteen sexy of kan je geen gepaste lingerie vinden voor deze speciale dag.  Daarom zocht ik voor jullie zwangere mama's in spee een paar leuke setje uit waar je buikje perfect tot zijn recht komt en de rest ook ;-)  Vergeet niet, mannen houden van zelfzekere vrouwen en zien absoluut niet die dingen waar wij ons soms voor schamen of minder sexy door voelen.  Een sexy setje kan wonderen doen.  Zowel voor jezelf als voor je partner.  Geniet vooral en doe eens gek. 20150125-5

1. Body: Stella MCcartney: 175,-  2.  Nachtkleed: H&M 34,99,-  3. Blinddoek: L'agent By Agent Provocateur 38,-  4.  Zwangerschap BH: Topshop 25,-  5. Zwangerschapsonderbroek:  Topshop 8,-  6. Corrigerende onderjurk: Hema 11,56,-  7. Tulle badjas: L'agent by Agent Provocateur 155,-  8. Babydoll: Pretty wild lingerie 241,50,-

20150124-5

1. Bra/top: Agent Provocateur 260,-  2. String: Agent Provocateur 120,-  3. BH: H&M 29,99,-  4. Slip: H&M 9,99,-  5. Underwear sexy broekje: Hunkemöller 22,99,-  6. Setje Bh & string: Hunkemöller 29,99 & 14,99,-  7. Setje black: Hunkemöller 29,99,- 17,99,-

Love Mum Griet

Love page!

Teen girls fashion trends: part III

0