mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Love juwelen!

Valentijn is net om de hoek ... Nog enkele leuke last min. gift tips.  Het is altijd leuk om juwelen te krijgen met Valentijn, zeker als deze een extra betekenis hebben.  Deze juwelen staan toch op mijn wishlist.  Philosofy is een Belgisch label met leuke ideetje.  Leuke armbandjes met een persoonlijke boodschap en betaalbaar.  

20150128-5

 

Love Mum Griet

Peppe's love ravioli

Top chef Roger Van Damme Love dessert!

0