mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Happy Valentine!!!

Wat kan je doen voor je man als cadeau met Valentijn?  Een shoot van jezelf?   Of misschien van je kleintjes!  Om hem te bedanken voor al dit moois! Dat heb ik dus gedaan.  Een shoot van onze kleinste schat!  Als engel (al is hij soms een kleine duivel ;-)  Vol kusjes ...  Zeg nu zelf, hij is toch om op te eten?!  Lieve schat, bedankt voor dit prachtig geschenk!  Ik wou altijd een kleintje van ons 2 waarin ik onszelf herken.  Met andere woorden een stevig karakter met veel pit en lef maar ooooh zo lief!  Thx voor de fijne jaren.  Love you xxx _FDJ7393bis _FDJ7396bis _FDJ7455.bis

Love Mum Griet xxx

Teen Fashion III

Peppe's love ravioli

0