mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Love snacks

Gezonde snacks zijn belangrijk en vooral leuk als je er een extra touch aan kan geven.  Nu vandaag is het Valentijn maar je kan dit natuurlijk dagelijks maken, want we houden onvoorwaardelijk van onze kleine spookjes! Een leuk alternatief voor een dagelijkse portie fruit & groentjes! Smakelijk xxx 20150207

 

Love mum Griet

Gezondheid: ADHD

Teen Fashion III

0