mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Teen Fashion III

Wat extra Teen love fashion met BFF's Liv & Laura.  Een A-lijn kleedje is altijd een mooi stuk in een tiener meisje haar garderobe.  Onmisbare kleuren  zijn blauw, wit en rood.  Het zijn kleuren die elk seizoen terugkomen.  

Laura8

Laura7

Laura1

Laura3

Laura10

 

Laura9

 

Love Mum Griet

Love snacks

Happy Valentine!!!

0