mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Een plekje voor jezelf en je baby

Een plekje voor jezelf en je baby is belangrijk.  Je kan zo het contact vergroten.  Ik heb van een vroedvrouw die in Oosterse landen heeft geholpen, 13 jaar geleden iets prachtigs geleerd.  Maak een eigen plekje op de grond met kussen en dekentjes waar jij en je kleintje tot rust kunnen komen en genieten.  Al is het 15min per dag, het doet wonderen.  Als mama tot rust komt, komt je kleintje ook tot rust.  Een vaste routine elke dag is goed voor jezelf en die kleine spruit.  Als je kleintje begint te rollen of kruipen is het handig, dat hij/zij niet weg kan en toch dicht bij de mama kan zijn.  Hoe meer je knuffelt en contact hebt, hoe minder ziek ze worden is mij geleerd.  Of het waar is weet ik niet, maar ik ben toch nooit gestopt met het te doen ;-)  Woon je op een appartement, leg dan kussens in de lente en zomer op je terras op de grond en een warm dekentje.  Vit.D die ze opdoen door het buitenlicht/zon hebben de kleintjes dagelijks nodig.  Als mama kan je bv. een half uurtje een boek lezen, met je baby spelen of bv je een masker leggen.  Dit zijn een paar "hoekjes" die je misschien kan gebruiken als inspiratie. chillen met de baby

 

Love mum Griet

SS15 Girls Vs Boys

Gezondheid: ADHD

0